Rohkema info nägemiseks:

TSIRKUSESTUUDIO FOLIE MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 207; jälgijaid - 2. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta TSIRKUSESTUUDIO FOLIE MTÜ kohta arvamuslugu!"

TSIRKUSESTUUDIO FOLIE MTÜ hetkeolukord

Juba 207 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 5,0 punktiga ja kommenteeritud 2 korda.

Tegevusaruanne 2022

Tsirkusestuudio Foile MTÜ on asutatud 2005.aastal.

Majandusaasta algus on 1.jaanuaril ja lõpp 31.detsembril.

2022.a. tegeleti treeningutegevuste pakkumisega erinevas vanuses osalejatele., Erinevates treeningugruppides on osalenud enam kui 300 noort. Treeningud toimuvad peamiselt Tallinnas erinevates saalides.

Aasta jooksul on toimunud mitmeid esinemisi nii kinnistel kui avalikel üritustel ning korraldatud on mitu erialast laagrit. Klubi liikmed on osalenud täiendkoolitustel nii Eestis kui välisriikides.

MTÜ Tsirkusestuudio Folie on 2022.a. tulu teeninud erinevatest allikatest sh osalejate treeningutasud, esinemistasud, toetused riigilt ja kohalikelt omavalitsustelt ning Eesti Kultuurkapitalilt. Kokku moodustasid tulud 176 072 eurot. Majandusaasta lõppes 26 609 euro suuruse negatiivse tulemiga.

Tööjõukulud moodustasid 115 141 eurot. Töötasusid on treeneritele makstud nii tööleingu kui VÕS lepingu alusel, vajadusel on treeneriteenust ostetud ka alltöövõtu korras.

MTÜ Tsirkusestuudio Foile on jätkuvalt tegutsev.

TSIRKUSESTUUDIO FOLIE MTÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.